Over ClassicMaster

ClassicMaster - Dé Porsche specialist


Het aanbod van ClassicMaster, de Porsche specialist, bestaat uit minimaal 75 Porsches met een bouwjaar vanaf 1974. Wij zijn gespecialiseerd in de Porsche 911. Naast een ruime collectie Porsches biedt ClassicMaster ook diverse andere mooie oldtimers aan.


De Porsche specialist voor alles omtrent uw Porsche oldtimer

Wanneer u een prachtige oldtimer in goede staat wilt kopen, zoals de Porsche 911, bent u bij ClassicMaster zeker aan het juiste adres. Echter hebben wij meer te bieden dan alleen een uitgebreid aanbod aan diverse bijzondere oldtimers. Wij beschikken namelijk ook over een werkplaats waar we echt vakmanschap verrichten. Hier voeren we reparaties uit aan uw oldtimer, kunnen we onderdelen vervangen en kunnen we uw oldtimer voorzien van een keuring. Op deze manier zorgen wij, als Porsche specialist zijnde, ervoor dat u volop kunt genieten van uw geliefde oldtimer.


Bezoek onze showroom en bekijk onze collectie

Neem eens een kijkje bij onze collectie om te zien welke prachtige en unieke oldtimers wij in ons aanbod hebben. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om eens langs te komen bij onze showroom in Roosendaal, gelegen nabij de Belgische grens, zodat u ons ruime aanbod aan de prachtigste oldtimers in het echt kunt bekijken. Neem voor meer informatie even contact met ons op. Wij denken graag met u mee bij het vervullen van uw wensen! Zo zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren in uw droomauto rijdt.


Wilt u meer informatie? 


ClassicMaster

Gewenten 43
4704 RE Roosendaal
20 minuten van Rotterdam


Algemeen: + 31 (0)88-0339930
Verkoop: + 31 (0)6-23369664 Jeroen Kooren
Werkplaats: + 31 (0)6-55575798 Peter de Leeuw van Weenen
Werkplaats: +31(0)6-22512047 Michel Kooren
Mail:Info@Classicmaster.nl


Klik hier voor ons contactformulier.